Titta skinaste stjärnan!Titta mamma säger Agnes ikväll och pekar uppåt. Där är skinaste stjärnan som skiner så mycket.
Jag tror det är Dante som skiner för oss. Hon håller handen mot stjärnan och vinkar.
Det är ingen vanlig stjärna, det kanske är en önske stjärna! Hon kväpper sina händer och säger; jag önskar att Dante kom ned till oss för alltid! Kom och va med oss och dog när vi dog. Då skulle jag leka med Dante! 

Tårarna stiger i ögonen på mig och det gör så ont! Tidigare under kvällen när vi satt i bilen på väg till kusinerna, räknade Agnes hur många de var i sin familj och-hur många vi är. Just det säger hon de har ju lilla Oliver sin lillebror därför är de 5 i sin familj. - Ja säger ja de har sin lillebror kvar.
Då svarar Agnes mig surt, jag har också en lillebror men han dog!

Jag pratade med Q84 idag, Fina fina Nettan som jag inte pratat med sen natten då du lämnade oss. Det var hon som svarade när jag ringde in och berättade att det var dags att skicka ut Andror, läkaren för att konstatera att döden kommit till vårt hus. I dag när jag ringde var Bettan i bakgrunden, Glädje spridaren Bettan, som var med och fick Dante att ta sina första steg! Så mycket glädje och kärlek som jag känner för dessa underbara människor, som delat så mycket av livets tunga men mest glädje fyllda dagar! Hoddan som lekte och spexade med barnen, fick dem att skratta, Catrine som delade med sig av skvallerblaskor när dagarna var långa. Frida med alla roliga pennor! Jessica som agnes älskade!  Anneli, Brittis, Lisa ja listan är så lång! Niklas, Johan, Jonas som Dante sprutade ned med Liqvor vid en infusion i omaya dosan, Mats, Stefan ni är många och namnen börjar jag glömma fast era ansikten ser jag framför mig. Jag är så enormt tacksam för tiden ni gav oss tillsammans! Ni höll oss vid liv så vi fick leva på lånad tid! Tack tusen gånger!
 
Dante jag vet att du är med oss varje dag, i alla stunder!
Mitt barn min son
/ Mama

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jaaa, idag var det ännu en sån dära tung dag.Så fort det känns lite bättre och man släpper det som hänt för ett tag...så bäääm! tillbaka på ruta noll eller minus ett.Kramar till alla.2012-04-17 @ 23:19:12
URL: http://dantes.webblogg.se/
Postat av: pappa

Hej Dante!Jag är så himla glad att du valde att komma till oss, att vi fick ta del av din glädje...Vi anade att risken fanns att du bara skulle vara hos oss ett tag, men ingen ville ta in det. Tack, gubben, vi försöker ta hand om oss här. Finaste, saknar dig så jag nästan spricker. Kramar från oss!!!

2012-05-05 @ 03:19:34
URL: http://dantes.webblogg.se/
Postat av: pappa

Hej Dante! Jag är så otroligt tacksam att du valde att spendera dina år hos oss. Att vi anade att du skulle lämna oss tidigare var inget vi orkade förstå. Vi kämpar på här utan dig, vi saknar dig så vi håller på att spricka men... faaan, vi älskar dig, ta hand om de andra änglarna...Kram pappa

2012-05-05 @ 03:46:36
URL: : http://dantes.webblogg.se/
Postat av: Karin Westerberg

Kära Ni å vad ni skriver fint! Kärleks Kramar från Karin, Peter och Matilda och Gustav som är med oss åxå <3

2012-05-28 @ 21:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0